Konferencija Jutarnjeg lista

Nautičko jedro Jutarnjeg lista – Novi nautički potencijali južne Dalmacije

30. lipnja 2023., Aci Marina Korčula

Jutarnji list organizirao je u petak 30. lipnja na Korčuli konferenciju Nautički potencijali južne Dalmacije. Razvoj turizma, jahtinga, jedrenja i drugih vodenih aktivnosti u južnoj Dalmaciji bila je tema ovogodišnje konferencije. Na konferenciji se govorilo i o mogućnostima za razvoj nautičkog turizma u ovom području.

Nakon službenog djela programa, uslijedilo je svečano predstavljanje ovogodišnje akcije “Nautičkog jedra Jutarnjeg lista” u kojoj se ocjenjuju i nagrađuju najbolje marine na hrvatskoj obali Jadranskog mora, prenose izjave i dojmovi nautičara iz cijelog svijeta koji svojim luksuznim plovilima pohode jadranske marine od krajnjeg juga Dalmacije sve do Kvarnera i Istre.

Ploveća redakcija, odnosno novinarski tim Jutarnjeg lista i ovog će ljeta obići naše najljepše otoke, cijelu obalu Jadrana te posjetiti ne samo velike gradove nego i manja mjesta i pitome, slikovite i pitome uvale, upoznati čitatelje i cjelokupnu javnost o iskustvima nautičara i svojim dojmovima s “novinarskih inspekcija” kojima svake godine potiču unapređenje ne samo nautičkog nego i turizma u cjelini, a time i ukupnog boljitka Hrvatske.

Proglašenje pobjednika bit će u rujnu.  

Organizatori: