Konferencija

Gloria Business Talk

26. listopada 2023., Peti kupe Zagreb

Na poslovnoj konferenciji u organizaciji magazina Gloria sudionici panela su otkrili koliko je održivost utkana u svaku poru života – od zaštite okoliša i proizvodnje do modne industrije – i zašto je važno da svaki pojedinac troši samo onoliko koliko mu je potrebno.

Konferenciju su svojim uvodnim predavanjima otvorile Ivana Belić, voditeljica strateških komunikacija Regionalne energetsko – klimatske agencije Sjeverozapadne Hrvatske i Nikolina Markota Vukić, predsjednica Instituta za društveno odgovorno poslovanje.

Uvodne govornice te panelistice pokrenule su dijalog o važnim pitanjima održivog poslovanja unutar korporacija, dok su sudionici modnog panela publici približili problematiku održivosti unutar slojevite modne industrije.

U prvom panelu, na temu „Ključni čimbenici za budući ekonomski rast“, sugovornice moderatorice Damire Gregoret bile su Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda, Marina Burazer, direktorica marketinga i ESG-a Fortenova grupe, Sara Foršek Pažin, voditeljica održivosti u RBA Hrvatska, Marina Rojnik, voditeljica komunikacija, odnosa s javnošću i održivog poslovanja u Coca-Cola Adria i Blaženka Ćiško Anić, direktorica Instituta Saponije.

“Što je zapravo održivo u modi” uzvanici su saznali u drugom panelu u kojem su Ana Ivančić, vlasnica concept store-a Garderoba; dizajnerica Marija Kulušić; Katarina Nina Simončić, izvanredna profesorica na Tehničko tehnološkom fakultetu u Zagrebu i Domagoj Boljar, suosnivač i CO brenda Miret razgovarali s moderatoricom Natašom Mihaljčišin.

Organizatori: