Svečana dodjela nagrade

Dodjela nagrade Dobri restorani

30. rujna 2025., Peti kupe Zagreb

U prepunom zagrebačkom prostoru Peti kupe sinoć su dodijeljene nagrade Dobrih restorana, koje se već 14. godinu zaredom dodjeljuju najboljim chefovima i restoranima u zemlji.

Tijekom godine, tim magazina Dobra hrana obišao je više od 120 restorana diljem Hrvatske, a najbolji su izabrani u četiri glavne kategorije:

  • Restorani visoke kuhinje

  • Restorani hotelske kuhinje

  • Restorani kreativne urbane kuhinje

  • Restorani tradicionalne kuhinje

Ovogodišnji dobitnici

 

  • Najbolji restorani: Dvor (Split), Boškinac (Pag), Vila Rova (Krk) i Fogo by Bekal (Zagreb)

  • Chef godine: Matija Bogdan

  • Mladi chef u usponu: Jurica Obrol

  • Posebno priznanje: Nika Čavlović

  • Grand Prix nagrada: Tvrtko Šakota, za dugogodišnju izvrsnost i doprinos domaćoj gastronomskoj sceni

Posjetitelji su pritom imali priliku prvi prelistati i novi broj magazina Dobra hrana, koji je na kioscima od 1. listopada.

Organizatori:
Partneri projekta: