Sportske novosti

Najpoznatiji hrvatski sportski dnevnik u kojem strastveni ljubitelji sportskih događanja mogu pratiti najnovije vijesti iz svijeta sporta, prognoze, rezultate i analize utakmica te ostalih sportskih natjecanja. Uvijek prisutan na sportskom terenu, donosi stručne i najtočnije izvještaje, pokriva sve hrvatske sportove iz svih sportskih središta. Ekskluzive, intervjui, stručni komentari, live praćenja utakmica te bogate video sadržaj i fotogalerije samo su dio najzanimljivije sportske ponude tiskanog i online izdanja.

Robert Šola
Glavni urednik
Robert Šola / robert.sola@hanzamedia.hr

Robert Šola je od lipnja 2020. godine glavni urednik Sportskih novosti. Prije toga bio je glavni urednik od 2008. do 2016., da bi potom četiri godine bio zamjenik glavnoga urednika. U Sportske novosti dolazi 2006. iz Večernjeg lista u kojem je bio urednik sportske rubrike. U sportskom novinarstvu je od 1992. godine. Dobitnik je nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara 2004. za urednika godine.

Ivan Vrankovečki
Zamjenik glavnog urednika
Ivan Vrankovečki / ivan.vrankovecki@hanzamedia.hr

Ivan Vrankovečki trenutačno obnaša svoj drugi mandat zamjenika glavnog urednika Sportskih novosti koji mu je povjeren 2020. godine. Karijeru započinje kao honorarni novinar zagrebačkog dopisništva Slobodne Dalmacije. Sredinom 1994. počinje raditi u sportskoj redakcije Hrvatske izvještajne novinske agencije, a od 1998. paralelno piše i za Sportske novosti gdje 2001. postaje urednik rubrike Međunarodni nogomet. U proljeće 2006. imenovan je na poziciju urednika nogometa Sportskih novosti i tu dužnost obnaša više od desetljeća. Studirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.