Dobra hrana

Magazin za ljude koji vole znati što jedu – najbolji vodič kroz dobre restorane i recepte,  slasne priče i reportaže te vrijedne i praktične kulinarske savjete. Najukusniji isprobani recepti, recenzije restorana i njihove ponude, testovi hrane i vodiči kroz gastronomska događanja samo su dio sastojaka za najsočniji sadržaj tiskanog i online izdanja.      

Gordan Zečić
Urednik
Gordan Zečić / gordan.zecic@hanzamedia.hr

Gordan Zečić urednik je Dobre hrane od 2019. godine. Prije toga deset godina je bio u redakciji Jutarnjeg lista na raznim pozicijama, najdulje kao urednik knjiga i posebnih izdanja. Od početka karijere, nakon studija na Filozofskom fakultetu, u tiskanim je medijima – prvo u izdavačkoj kući “August Cesarec”, potom u raznim novinskim izdanjima, sve do 1995. i dolaska u tjednik Globus, otkad je neprekidno u ovoj kompaniji. Prije prelaska u redakciju Jutarnjeg lista, od 1998. do 2005. bio je izvršni urednik, a od 2005. do 2009. glavni urednik Playboya.