Gloria Glam

Živite svoja pravila. Gloria Glam postavlja trendove – stvarajući nov način razmišljanja i djelovanja. Jedinstvenim spojem priče i fotografije donosi sadržaj uz koji ćete se osjećati fantastično, glamurozno, inspirirano, informirano, zabavljeno. Magazin prati vizualno atraktivan portal koji vodi u svijet mode, ljepote, dizajna, umjetnosti, kulture, gastronomije, putovanja i svega onoga što danas čini lifestyle.

Vedrana Čarapović Propadalo
Glavna urednica
Vedrana Čarapović Propadalo / vedrana.carapovic.propadalo@hanzamedia.hr

Vedrana Čarapović Propadalo od 2019. godine uređuje print i online izdanje Gloria Glam. Karijeru započinje prvo kao novinarka u tjedniku Story kao studentica druge godine novinarstva, a potom nakon nekoliko godina kao zamjenica glavne urednice. Paralelno postaje i izvršna urednica magazina Storybook u čijem je postavljanju i osmišljavanju sudjelovala kao najuži dio tima. Glavnom urednicom Storybooka imenovana je 2013. i uređuje ga do 2017. kada postaje glavna urednica online i print izdanja miss7 te voditeljica nativea miss7. Dvije godine radila je i kao producentica u kući Croatia Film i marketinškoj agenciji Spot Studio. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.

Nikolina Krznar
Glavna urednica
Nikolina Krznar / nikolina.krznar@hanzamedia.hr

Nikolina Krznar zamjenica je glavne urednice Glorije za web. Magistra sociologije sa devetogodišnjim iskustvom u digitalnim medijima: 2014. godine započinje raditi u web redakciji Glorije – najprije kao novinarka, a 2019. kao zamjenica urednice online izdanja. Od 2020. do 2022. je bila zamjenica glavne urednice za online izdanje Glorije Glam.