Gloria

Najčitaniji lifestyle magazin u Hrvatskoj i regiji. Već više od 26 godina donosi ekskluzivne priče iz života domaćih i inozemnih zvijezda, otkriva trendove u svijetu mode i ljepote te svoje čitatelje nadahnjuje dobrim idejama iz područja gastronomije, interijera, putovanja – ukratko svega što čini dobar životni stil. Gloria magazin i portal nezaobilazni su izvori inspiracije za sve moderne, samouvjerene i snažne žene.

Vedrana Čarapović Propadalo
Glavna urednica
Vedrana Čarapović Propadalo / vedrana.carapovic.propadalo@hanzamedia.hr

Vedrana Čarapović Propadalo od 2019. godine uređuje print i online izdanje Gloria Glam. Karijeru započinje prvo kao novinarka u tjedniku Story kao studentica druge godine novinarstva, a potom nakon nekoliko godina kao zamjenica glavne urednice. Paralelno postaje i izvršna urednica magazina Storybook u čijem je postavljanju i osmišljavanju sudjelovala kao najuži dio tima. Glavnom urednicom Storybooka imenovana je 2013. i uređuje ga do 2017. kada postaje glavna urednica online i print izdanja miss7 te voditeljica nativea miss7. Dvije godine radila je i kao producentica u kući Croatia Film i marketinškoj agenciji Spot Studio. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.

Livia Čveljo
Zamjenica glavne urednice
Livia Čveljo / livia.cveljo@hanzamedia.hr

Livia Čveljo od 2019. godine je u Gloriji gdje obnaša dužnost zamjenice glavne urednice. Počela je raditi kao novinarka Jutarnjeg lista 2003., a od 2006. postaje urednica i novinarka Metro Expressa – švedske franšize besplatnih dnevnih novina. Godine 2008. prešla je u Adria Mediju gdje je radila kao urednica i novinarka u tjednicima Lisa i Storybook, a 2014. postaje glavna urednica dvomjesečnika Lijepa i aktivna.