Gloria

Najčitaniji ženski časopis u Hrvatskoj i regiji. Već više od 26 godina donosi ekskluzivne priče iz života domaćih i inozemnih zvijezda, otkriva trendove u svijetu mode i ljepote te svoje čitatelje nadahnjuje dobrim idejama iz područja gastronomije, interijera, putovanja – ukratko svega što čini dobar životni stil. Gloria magazin i portal nezaobilazni su izvori inspiracije za sve moderne, samouvjerene i snažne žene.

Vedrana Čarapović Propadalo
Glavna urednica
Vedrana Čarapović Propadalo / vedrana.carapovic.propadalo@hanzamedia.hr

Vedrana Čarapović Propadalo od 2019. godine uređuje print i online izdanje Gloria Glam. Karijeru započinje prvo kao novinarka u tjedniku Story kao studentica druge godine novinarstva, a potom nakon nekoliko godina kao zamjenica glavne urednice. Paralelno postaje i izvršna urednica magazina Storybook u čijem je postavljanju i osmišljavanju sudjelovala kao najuži dio tima. Glavnom urednicom Storybooka imenovana je 2013. i uređuje ga do 2017. kada postaje glavna urednica online i print izdanja miss7 te voditeljica nativea miss7. Dvije godine radila je i kao producentica u kući Croatia Film i marketinškoj agenciji Spot Studio. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.

Livia Čveljo
Zamjenica glavne urednice
Livia Čveljo / livia.cveljo@hanzamedia.hr

Livia Čveljo od 2019. godine je u Gloriji gdje obnaša dužnost zamjenice glavne urednice. Počela je raditi kao novinarka Jutarnjeg lista 2003., a od 2006. postaje urednica i novinarka Metro Expressa – švedske franšize besplatnih dnevnih novina. Godine 2008. prešla je u Adria Mediju gdje je radila kao urednica i novinarka u tjednicima Lisa i Storybook, a 2014. postaje glavna urednica dvomjesečnika Lijepa i aktivna.

Romana Dugandžija
Voditeljica projekata Glorije
Romana Dugandžija / romana.dugandzija@hanzamedia.hr

Romana Dugandžija pridružila se timu 2022. godine na mjestu glavne urednice online izdanja magazina Gloria. Dugogodišnje iskustvo u medijskoj industriji gradila je na brojnim novinarskim i uredničkim pozicijama u online medijima, tiskanim magazinima te TV emisijama – od Poslovnog dnevnika, Business.hr-a do Nove TV. Sudjelovala je u izgradnji i osmišljavanju najpoznatijih lifestyle brandova te vodila komunikacijske i kreativne kampanje u organizaciji agencije RED i tjedna mode FASHION.HR. U procesu digitalne tranzicije brojnih hrvatskih i međunarodnih brandova kreirala je procese i stvarala sadržaj za online platforme s ciljem jačanja digitalne prepoznatljivosti u online zajednici.

Maja Šokčević Lovrić
Zamjenica glavne urednice portala
Maja Šokčević Lovrić / maja.sokcevic.lovric@hanzamedia.hr

Maja Šokčević Lovrić zamjenica je glavne urednice online izdanja magazina Gloria od 2022. godine gdje je prethodno bila urednica dvije godine. Profesionalnu karijeru započinje 2005. godine u Jutarnjem listu gdje ubrzo novinarsku ulogu zamjenjuje uredničkom na mjestu urednice Pokrajinskih izdanja, zatim Posebnih izdanja te priloga i podizača Jutarnjeg lista. Na poziciji izvršne urednice od 2011. godine zaslužna je za realizaciju nove uredničke strategije magazina Teen te osvježenje izdanjima magazina OK! U svijet digitalnih medija ulazi 2013. godine pokretanjem prodajno-sadržajnog portala okstars.hr, nastavlja na okjeok.hr, a 2016. godine pokreće Živim.hr, prvi healthy-lifestyle portal, kojem je urednica bila četiri godine.