CROPIX

Cropix foto&video servis specijalizirani je odjel Hanza Medije koji se bavi produkcijom foto i video medijskog sadržaja za brojne vlastite proizvode kao i tržište kroz gotov foto news servis ili pružanjem fotografskih usluga. Proizvodi veliki broj editorijala za razne magazine i posebne priloge te odrađuje vrhunsku produkciju iz područja specijaliziranih poslova poput modne fotografije, arhitekture i interijera, hrane, života na moru i u njemu. Više od 50 fotoreportera angažirano je svakodnevno u Hrvatskoj i regiji s bazom od više od 3 milijuna fotografija. Ono što se posebno cijeni je njihov autorski pristup – osobni fotografski stav u svakom kadru.

Livio Andrijić
Voditelj za tjedna izdanja
Livio Andrijić / Livio.Andrijic@hanzamedia.hr

Livio Andrijić je od 2020. godine voditelj foto&video agencije Cropix Hanza Medije. Prije toga je četiri godine bio voditelj foto deska u redakciji Glorije. U svojoj karijeri koja započinje 1986. u Večernjem listu obavljao je niz različitih poslova kao fotoreporter surađujući s brojnim magazinima i novinama te kao urednik fotografije različitih magazina, fotoagencija i izdavačkih kuća.

Željko Grgić
Voditelj za dnevna izdanja
Željko Grgić / zeljko.grgic@hanzamedia.hr

Željko Grgić voditelj je Cropixa za dnevna izdanja. Karijeru u novinskoj fotografiji započinje sredinom devedesetih kao fotoreporter u Večernjem listu gdje je proveo desetak godina. Sljedećih osam godina provodi u izdavačkoj kući Revije na mjestu urednika fotografije za sva revijalna izdanja s naglaskom na studijskoj i portretnoj fotografiji. Suradnik je u raznim hrvatskim magazinskim izdanjima s fotoeditorijalima i projektima.  Od 2010. godine je u foto&video agenciji Cropix na mjesto fotografa urednika u čijem radu sudjeluje do danas.

Safeta Krupić Valent
Voditeljica prodaje
Safeta Krupić Valent / safeta.krupic.valent@hanzamedia.hr

Safeta Krupić Valent je od 2021. godine voditeljica prodaje foto&video agencije Cropix. U Hanza Mediji je od 2014. godine prvo kao marketing menadžerica, a potom i menadžerica promocije za Gloria izdanja.